Spirulina – znana w starożytności, dzisiaj przeżywa prawdziwy renesans! Poznaj moc właściwości zielonego proszku
Rodzaje miodów i ich właściwości zdrowotne. Krótki przewodnik po uzdrawiających pszczelich eliksirach
Jeszcze większa dawka zdrowia! Wystarczy poprawić wchłanianie cennych witamin i innych ważnych dla naszej diety składników
Czarna porzeczka jest najzdrowsza! Jakie kryje w sobie właściwości, a jakie jej koleżanki z krzaczka obok? (Plus słodki przepis!)
Botwinka – właśnie trwa na nią sezon! Dlaczego jest tak ważna dla naszego zdrowia i czym różni się od boćwiny?
Co dodać do sałatki, aby była zdrowa, sycąca i wyrazista? 8 składników, które czynią cuda na talerzu!
FODMAP, czyli słabo wchłanialne węglowodany. W jakich produktach się kryją i kto powinien ich unikać?