Wyniki ptysiowego konkursu z… margaryną Palma z Murzynkiem!

Delikatne, chrupiące ciasteczka o kulistym kształcie wypełnia aksamitny krem lub bita śmietana. Wierzch zdobi mgiełka z cukru pudru, czekoladowa polewa, czasem karmel. Ptysie, bo o nich mowa, zna każdy amator wyrafinowanych wypieków. Czy wiesz, co jest ich tajemnicą? W konkursie przygotowanym wraz ze Spółką „Bielmar” – producentem margaryny Palma z Murzynkiem – pytaliśmy o trzy podstawowe składniki ciasta ptysiowego. Są to: margaryna, mąka i jajka. Listę zwycięzców zobaczcie poniżej.

Konkurs-Palma-z-Murzynkiem

 

Komplet, w którym znajdziecie filiżankę wraz ze szpatułką kuchenną z silikonową końcówką i długopis firmowy, otrzymują:

1. Anita Haraf

2. Paweł Bliźnik

3. Edyta Wiśniewska

4. Agnieszka Dziewańska

5. Ewelina Kozak

 

Inspirujący przepis na delikatne ciasteczka i tort ptysiowy à la croquembouche – w sam raz na specjalną okazję znajdziesz tutaj: Ptysiowy torcik à la croquembouche

Oceń ten artykuł:

1 gwiazdka2 gwiazdki3 gwiazdki4 gwiazdki5 gwiazdek (80 głosów, średnia: 4,69 z 5)
zapisuję głos...
Komentarze
  1. nuczka  28 czerwca 2013 13:10

    Wszystkim gratulacje…:)
    Czy ja się kiedyś „wstrzelę” 🙂

    Odpowiedz
  2. Masza  28 czerwca 2013 14:39

    gratulacje:)
    nuczka wciąż mam taką nadzieję:)

    Odpowiedz
  3. m258  28 czerwca 2013 15:34

    gratulacje!

    Odpowiedz
  4. Lindale  28 czerwca 2013 17:04

    Gratki 😀 Ciekawe kiedy i mnie się uda 😀

    Odpowiedz
  5. anitaha  30 czerwca 2013 17:24

    udało mi się 🙂 dziękuję 🙂

    Dziewczyny próbujcie – kiedyś się uda „wstrzelić” 😉

    Odpowiedz

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany