Opinie o kosmetyku: Olej z pestek opuncji figowej Bio Agadir

To naturalny botoks zamknięty w 20-mililitrowej buteleczce. Już w starożytności wierzono w jego odmładzające właściwości i w tej kwestii nic się nie zmieniło. W 100 procentach czysty olejek z pestek opuncji figowej działa aż 5-krotnie szybciej niż choćby dobrze znany olej arganowy. Walorów pielęgnacyjnych preparatu nie obniża ani parafina, ani tańsze olejki – często niepotrzebnie dodawane do posobnych kosmetyków. Olejek od Bio Agadir pochodzi z pierwszego tłoczenia, jest nierafinowany i sprowadza się go z Maroka.

Jakie zatem właściwości można przypisać olejowi z pestek opuncji figowej? Zadba o poprawę napięcie skóry i ujędrnia ją, przy okazji rozjaśniając cerę, zmiękczając i wygładzając skórę oraz spłycając zmarszczki. To jednak wciąż nie wszystko, preparat wykazuje bowiem działanie antyoksydacyjnie, co oznacza, że opóźnia procesy starzenia, odżywia i nawilża oraz ochroni cerę przez działaniem czynników zewnętrznych. Olejek bierze też udział w odbudowie warstwy lipidowej skóry.

Preparat stosujemy na noc, rozsmarowując go w okolicach oczu i ust, na czole oraz dekolcie. Można użyć go również na włosy, bowiem i w tym przypadku działa regenerująco.

Wstąp do naszego Klubu Urody i testuj ten kosmetyk za darmo.

  1. Zaloguj się i zgłoś poniżej
  2. Po zamknięciu terminu zgłoszeń wybieramy testerki i wysyłamy produkt pocztą
  3. W ciągu 2 tygodni napisz rzetelną opinię o kosmetyku używając zakładki TESTY na
    swoim koncie.
  4. Jeśli Twój test będzie ciekawy opublikujemy go dodając od 300, nawet do 900 punktów do
    Twego konta.
  5. Po publikacji testu należysz do naszego Klubu Urody.
Zapisz się do tego testu
  1. Małgorzata / malgomaluje  17 sierpnia 2019 17:28

    Dzień dobry! Jestem zainteresowana aby zostać testerka. Wygląd skory dla mnie jest bardzo ważny. Obecnie we wrześniu skończę 30 lat i staram się jeszcze bardziej dbać o swoją skórę.

    Odpowiedz
  2. as_sa  18 sierpnia 2019 10:37

    Zgłaszam się 🙂

    Odpowiedz
  3. malinowaja  18 sierpnia 2019 17:12

    Zgłaszam się, jestem ciekawa tego olejku. Opis brzmi super, chętnie wypróbuję 🙂

    Jestem Waszą Zaufaną Testerką 🙂

    Odpowiedz
  4. Monika  18 sierpnia 2019 18:30

    Chętnie zgodzę się na przetestowanie tego kosmetyku.Jestem kobietą po 40 zatem wygląd ma dla mnie ogromne znaczenie.

    Odpowiedz
  5. paulaa  19 sierpnia 2019 20:52

    zglaszam sie

    Odpowiedz
  6. Borowska  20 sierpnia 2019 16:59

    Witam. Chciałabym się zgłosić do przetestowania tego kosmetyku, ponieważ bardzo lubię odkrywać nowości makijażowe i upiększające moją skórę. Jestem rzetelną i szczerą opiniotwórczynią. Od zawsze liczy się w moim życiu tylko prawda, dlatego tez wszyscy moi znajomi dziękują mi za dzielenie się moimi opiniami na temat różnych produktów.

    Odpowiedz
  7. Randia  20 sierpnia 2019 20:01

    Dzień dobry 👸
    Zgłaszam się do przetestowania tego produktu ✔🥰

    Odpowiedz
  8. Ruda  20 sierpnia 2019 20:30

    Uwielbiam testować nowe produkty i odkrywać ich cudowne właściwości. Z chęcią przetestuję olejek z opuncji figowej, aby dodać swojej skórze świeżości i blasku 🙂

    Odpowiedz
  9. Wiola  21 sierpnia 2019 07:00

    Witam ,chciałabym wypróbować.

    Odpowiedz
  10. Madzia332  21 sierpnia 2019 07:36

    Jestem bardzo zainteresowana testowaniem! Lubię odkrywać nowe rzeczy i na pewno wyrażę szczera opinie.

    Odpowiedz
    • Skosa Sandra  22 sierpnia 2019 09:15

      Jestem chętna zostać testerką i podzielić się z wszystkimi moją rzetelną oceną. Kocham oleje i naturalną pielęgnację, dlatego tymbardziej test sprawi mi przyjemność.

      Odpowiedz
  11. aniatkacz  21 sierpnia 2019 08:45

    Dzień dobry. To będzie moje pierwsze testowanie produktu jeśli się zakwalifikuję 🙂

    Odpowiedz
  12. stacjaorganizacja  21 sierpnia 2019 15:52

    Witam, jestem miłośniczką testowania nowych produktów. Bardzo chciałabym przetestować coś nowego. Zawszę dzielę się moją opinią na instagramie. Dlatego zgłaszam się do testu. Pozdrawiam.

    Odpowiedz
  13. Ewelina  21 sierpnia 2019 16:04

    Witam również chce zostać testerką

    Odpowiedz
  14. beautybyclaudd  22 sierpnia 2019 08:54

    zgłaszam się

    Odpowiedz
  15. sylwia  22 sierpnia 2019 13:50

    chetnie skorzystam z innowacji polecam sie

    Odpowiedz
  16. Iwona  23 sierpnia 2019 20:41

    Chcialabym przetestowac wasz produkt uwielbiam testowac nowosi

    Odpowiedz
  17. Hej, bardzo chciałabym przetestować ten kosmetyk. Jestem fanka rożnego rodzaju olejków. Zazwyczaj używam ich do wieczornej pielęgnacji. Pozdrawiam Paulina.

    Odpowiedz
  18. Wiktoria  25 sierpnia 2019 17:29

    Uwielbiam wystawiać oceny. Z chęcią przetestuję coś nowego. Zgłaszam się do zostania testerka

    Odpowiedz

Dodaj zgłoszenie

Twój adres email nie zostanie opublikowany