Opinie o kosmetyku: MIST CREAM Lekka emulsja do twarzy róża – Floslek

Informacje od producenta:

Emulsja w sprayu o mlecznej konsystencji – idealny kosmetyk dla osób, które cenią sobie delikatną i niezwykle lekką pielęgnację. Zmiękcza, odpręża i uelastycznia naskórek, dzięki czemu twarz i dekolt wyglądają na zdrowsze i pełne blasku. Pozytywnie wpływa na równowagę hydrolipidową skóry, wspierając proces odnowy warstwy lipidowej. Idealne nadaje się pod makijaż. Poprawia witalność cery, a także minimalizuje niedoskonałości. Sprawdza się idealnie w pielęgnacji skóry twarzy, okolic oczu, szyi i dekoltu. Krem w sprayu może być stosowany także do całego ciała. Delikatny i uroczy zapach róż uprzyjemnia pielęgnację.

Właściwości:

  • sprawia, że skóra staje się miękka i aksamitna w dotyku;
  • delikatnie natłuszcza skórę
  • odpręża, relaksuje, łagodzi i koi skórę;
  • daje uczucie ulgi skórze;
  • redukuje widoczność zmarszczek mimicznych.

Produkt wegański. Przebadany dermatologicznie. Zawiera 98% składników pochodzenia naturalnego.

Sugerowana cena: 34,99 zł

Wstąp do naszego Klubu Urody i testuj ten kosmetyk za darmo.

  1. Zaloguj się i zgłoś poniżej
  2. Po zamknięciu terminu zgłoszeń wybieramy testerki i wysyłamy produkt pocztą
  3. W ciągu 2 tygodni napisz rzetelną opinię o kosmetyku używając zakładki TESTY na
    swoim koncie.
  4. Jeśli Twój test będzie ciekawy opublikujemy go dodając od 300, nawet do 900 punktów do
    Twego konta.
  5. Po publikacji testu należysz do naszego Klubu Urody.
Zapisz się do tego testu
  1. Hidari11  21 lipca 2021 07:04

    zgłaszam się

    Odpowiedz
  2. Paulina  21 lipca 2021 10:06

    Zgłaszam się

    Odpowiedz
  3. Kinga Małgorzata  21 lipca 2021 10:18

    Zgłaszam się

    Odpowiedz
  4. evi900422@interia.pl  21 lipca 2021 10:19

    Zgłaszam się

    Odpowiedz
  5. Eli  21 lipca 2021 10:39

    Uwielbiam kosmetyki o zapachu róży i testowanie tej emulsji byłoby dla mnie przyjemnością. 😉 Zgłaszam się! 😉

    Odpowiedz
  6. Malgo.zukowska  21 lipca 2021 10:50

    Zgłaszam się.Uwielbiam kosmetyki naturalne o pięknych zapachach.Bardxo chętnie zrecenzuję produkty i podzielę się opinią o nich w mediach społecznościowych.

    Odpowiedz
  7. Joanna  21 lipca 2021 10:54

    Latem takie lekkie kremy są wybawieniem dla mojej skóry:)

    Odpowiedz
  8. Joanna  21 lipca 2021 10:54

    Oczywiście „Zgłaszam się ” ,)

    Odpowiedz
  9. Ada  21 lipca 2021 11:08

    Zgłaszam się 😊🌸🥰

    Odpowiedz
    • muhomorek  27 lipca 2021 11:01

      Zgłaszam się 😌będzie mi bardzo miło przetestować ten produkt❤️

      Odpowiedz
  10. Erna  21 lipca 2021 11:21

    Zgłaszam się.

    Odpowiedz
  11. linea  21 lipca 2021 11:40

    Zgłaszam się z wielką przyjemnością.
    Wasza zaufana Testerka 🙂

    Odpowiedz
  12. Jaworka  21 lipca 2021 11:44

    Zgłaszam się Zaufana testerka

    Odpowiedz
  13. AleX Rita  21 lipca 2021 11:47

    Zgłaszam się

    Odpowiedz
  14. Anett13  21 lipca 2021 11:50

    Zgłaszam się, lekkie kremy latem są wybawieniem. Jestem Waszą zaufaną testerką 😊

    Odpowiedz
  15. Pati  21 lipca 2021 12:45

    Zgłaszam się na ochotnika 😍 chętnie przetestuje cos nowego

    Odpowiedz
  16. Weronika  21 lipca 2021 13:49

    Zgłaszam się

    Odpowiedz
  17. Joanna  21 lipca 2021 14:48

    Zgłaszam się .

    Odpowiedz
  18. anja  21 lipca 2021 16:34

    Będzie mi bardzo miło móc przetestować tak wyjątkowy produkt. Kosmetyków pielęgnacyjnych moja twarz zaliczyła już multum co można sprawdzić na moim IG: https://www.instagram.com/ambasadorka_piekna/ nie skłamię jeśli powiem, że można je liczyć w setkach, jednak nigdy nie trafiłam na tak innowacyjny produkt jak ten. Formuła idealna dla mojej mieszanej cery zwłaszcza na teraz gdzie za oknem są wręcz piekielne temperatury. Zapach różany kocham! Podobnie z resztą jak markę Floslek, robi zdecydowanie najlepsze kremy pod oczy. Jestem Waszą zaufaną testerką.

    Odpowiedz
  19. Wusia  21 lipca 2021 16:56

    Zgłaszam się

    Odpowiedz
    • Natalia  22 lipca 2021 18:47

      Zgłaszam się

      Odpowiedz
  20. ewalub  21 lipca 2021 21:07

    Zgłaszam się

    Odpowiedz
  21. Emotikonka  21 lipca 2021 21:30

    Zgłaszam się 🙂

    Odpowiedz
  22. Ciekawska Magdalena  21 lipca 2021 22:35

    Chętna na testy

    Odpowiedz
  23. Julia  21 lipca 2021 22:58

    Zgłaszam się!

    Odpowiedz
  24. Julia  21 lipca 2021 23:03

    Zgłaszam się! Z chęcią przetestuje te kosmetyki i dam rzetelną opinię. Czekam z niecierpliwoscia na wyniki;)

    Odpowiedz
  25. Anna  22 lipca 2021 07:12

    Zgłaszam się

    Odpowiedz
  26. Anna  22 lipca 2021 08:43

    Zgłaszam się 🙂

    Odpowiedz
  27. Martyna  22 lipca 2021 09:31

    Zgłaszam się! ♥️

    Odpowiedz
  28. Marzena  22 lipca 2021 12:05

    Zgłaszam się

    Odpowiedz
  29. Madzia  22 lipca 2021 16:59

    Żglaszam się

    Odpowiedz
  30. malwi73  22 lipca 2021 18:22

    Uwielbiam testować nowe produkty, a później pisać o nich wyczerpującą recenzje. Od lat pisze recenzje kosmetyków na portalu wizaż.pl.

    Odpowiedz
  31. Kasia  22 lipca 2021 20:29

    Zgłaszam sie

    Odpowiedz
  32. marta_12  23 lipca 2021 09:40

    Zgłaszam się 🙂 Kosmetyk wart uwagi 🙂

    Odpowiedz
  33. Weronika  24 lipca 2021 19:11

    Zgłaszam się. To z pewnością idealne rozwiązanie dla mojej mieszanej cery na lato.

    Odpowiedz
  34. ankas4444  25 lipca 2021 21:39

    Zgłaszam się.

    Odpowiedz
  35. monicitia  26 lipca 2021 10:52

    Róża….. uwielbiam! Zgłaszam się:)

    Odpowiedz
  36. as_sa  26 lipca 2021 22:19

    Zgłaszam się 🙂

    Odpowiedz
  37. Ola  27 lipca 2021 07:45

    Z chęcią zgłaszam się do testu 🙂

    Odpowiedz
  38. Alluska12  27 lipca 2021 10:58

    Zgłaszam się 🙂

    Odpowiedz
  39. j.dudek71  27 lipca 2021 22:20

    Świetne testy,zdecydowanie się zgłaszam:)

    Odpowiedz
  40. Ewcia  29 lipca 2021 05:35

    Zgłaszam się 😁

    Odpowiedz

Dodaj zgłoszenie

Twój adres email nie zostanie opublikowany