Niezbędnik Knorr na Wielkanoc

Poleca szef kuchni Knorr, Piotr Murawski.  Skróci to nam znacznie czas spędzony w kuchni na świątecznych przygotowaniach

knorr-na-święta

 

 

Żurek, Żurek z chrzanem i czosnkiem, Żurek z grzybami – wielkanocne żurki w kilku wersjach: tradycyjnej lub wzbogacone smakiem świątecznych dodatków, takich jak chrzan, czosnek, grzyby. Znakomicie zastąpią żur przygotowywany na domowym zakwasie.

 

 

 

 

Żurek, Żurek z chrzanem i czosnkiem, Żurek z grzybami – wielkanocne żurki w kilku wersjach: tradycyjnej lub wzbogacone smakiem świątecznych dodatków, takich jak chrzan, czosnek, grzyby. Znakomicie zastąpią żur przygotowywany na domowym zakwasie.

 

Barszcz biały –zupa o tradycyjnym smaku znanym z rodzinnego domu, szybka i łatwa w przygotowaniu. Zaspokoi apetyty wszystkich domowników zgromadzonych przy wielkanocnym stole.

 

 

 

 

Bulionetki Domowe Knorr: Drobiowa, Warzywna, Wołowa – buliony o konsystencji żelu, dzięki czemu łatwo i szybko się rozpuszczają. Pomagają uzyskać tak trudno osiągalny smak domowego rosołu. Znakomicie sprawdzą się też w innych wielkanocnych zupach oraz w sosach, sałatkach i daniach mięsnych.

Oceń ten artykuł:

1 gwiazdka2 gwiazdki3 gwiazdki4 gwiazdki5 gwiazdek (11 głosów, średnia: 3,73 z 5)
zapisuję głos...

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany