Niezbędnik Knorr na Wielkanoc
Poleca szef kuchni Knorr, Piotr Murawski. Skróci to nam znacznie czas spędzony w kuchni na świątecznych przygotowaniach
Żurek, Żurek z chrzanem i czosnkiem, Żurek z grzybami – wielkanocne żurki w kilku wersjach: tradycyjnej lub wzbogacone smakiem świątecznych dodatków, takich jak chrzan, czosnek, grzyby. Znakomicie zastąpią żur przygotowywany na domowym zakwasie.
Barszcz biały –zupa o tradycyjnym smaku znanym z rodzinnego domu, szybka i łatwa w przygotowaniu. Zaspokoi apetyty wszystkich domowników zgromadzonych przy wielkanocnym stole.
Bulionetki Domowe Knorr: Drobiowa, Warzywna, Wołowa – buliony o konsystencji żelu, dzięki czemu łatwo i szybko się rozpuszczają. Pomagają uzyskać tak trudno osiągalny smak domowego rosołu. Znakomicie sprawdzą się też w innych wielkanocnych zupach oraz w sosach, sałatkach i daniach mięsnych.