Penne z rucolą i pieczonym łososiem
To przepyszne penne z rucolą i pieczonym łososiem zachwyci każdego swoim bogatym smakiem.
Penne z rucolą i pieczonym łososiem
Ilość dla: 4 osób, Czas przygotowania: 30 min.
Składniki:
- 400 g penne
- 200 g filetu z łososia
- opakowania rucoli
- melona
- 1 mango
- 2-3 łyżki oliwy z oliwek
- 2 łyżki soku z cytryny
- 1 opakowanie Przyprawy do makaronów KAMIS Fit up!
Sposób przyrządzenia:
Makaron ugotować w lekko osolonej wodzie. Łososia posmarować częścią oliwy skropić sokiem z cytryny, piec 10 min w temp 130 st. Na rozgrzana oliwe włożyć cząstki owoców, rukolę, dodać makaron, wsypać Fit up! przyprawa do makaronów, wymieszać, pod koniec dodać pieczonego łososia.

Przepis na: Penne z łososiem w pomidorowym sosie
Składniki na danie - Penne z łososiem w pomidorowym sosie: Makaron Lubella Pióra (1 op.) Filet z łososia (300g) Pomidorów krojone w puszce (2 op.) Szczypiorek Natka pietruszki Koper włoski (1/2 bulwy) Por (biała część)
Komentarze
Niesamowicie pyszne jest to danie.Bardzo latwe do przygotowania.Osobiscie polecam kazdemu. Ciekawa odskocznia od tradycyjnego podawania ryby z frytkami czy ziemniakami.
Mniam, brzmi pysznie 🙂