Makarony: Penne z rucolą i pieczonym łososiem

Penne z rucolą i pieczonym łososiem,

Ilość dla:  4 osób, Czas przygotowania: 30 min.

Składniki:

  • 400 g penne
  • 200 g filetu z łososia
  • ? opakowania rucoli
  • ? melona
  • 1 mango
  • 2-3 łyżki oliwy z oliwek
  • 2 łyżki soku z cytryny
  • 1 opakowanie Przyprawy do makaronów KAMIS Fit up!

Sposób przyrządzenia:

Makaron ugotować w lekko osolonej wodzie. Łososia posmarować częścią oliwy skropić sokiem z cytryny, piec 10 min w temp 130 st. Na rozgrzana oliwe włożyć cząstki owoców, rukolę, dodać makaron, wsypać Fit up! przyprawa do makaronów, wymieszać, pod koniec dodać pieczonego łososia.

Oceń ten artykuł:

1 gwiazdka2 gwiazdki3 gwiazdki4 gwiazdki5 gwiazdek (144 głosów, średnia: 4,85 z 5)
zapisuję głos...
Komentarze
  1. myagadoo  17 grudnia 2011 02:54

    Niesamowicie pyszne jest to danie.Bardzo latwe do przygotowania.Osobiscie polecam kazdemu. Ciekawa odskocznia od tradycyjnego podawania ryby z frytkami czy ziemniakami.

    Odpowiedz
  2. Nebbia  12 czerwca 2012 08:26

    Mniam, brzmi pysznie 🙂

    Odpowiedz

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany