Przepisy na rybę, krewetki i owoce morza

Zupa rybna z TABASCO, pomidorami i imbirem

Przepis na: Nadziewany pieczony łosoś

Przepis na: Krewetki marynowane w czerwonym curry

Przepis na: Sandacz z chrupiącą skórką na dyniowym risotto

Przepis na: Penne z łososiem w pomidorowym sosie

Michel Moran: Świeże pieczone langustynki z mlekiem kokosowym i groszkiem

Michel Moran: Makrela w niskiej temperaturze, chutney z jabłek, imbiru i wódki

Sałatka makaronowa „koktajl z krewetek”

Przepis na: Łosoś na szpinaku z sosem kaparowo-miętowym

Przepis na: Orientalne grillowane krewetki

Garnek Rybaka

Grillowany rybny burger cytrynowy

Łosoś sous-vide podany z musem z bobu i czarnym makaronem i sałatką z rukoli z ananasem i suszonymi pomidoram

Przepis na: Rybne pakieciki z niespodzianką

Linguini z małżami i szafranem

Ewa Wachowicz: Tempura z krewetek na szampanie

Grzegorz Łapanowski: Dorsz z chrupiącymi ziemniakami, sosem holenderskim i warzywami

Łosoś z czerwoną porzeczką

Przepis na: Żabnica w pomidorach i bulionie ziołowym

Pieczony tuńczyk po sycylijsku

Przepis na: Pieczony łosoś z musztardą z Cremony

Ina Garten: Szybkie bliny z Creme Fraiche i wędzonym łososiem

Przepis na: Tajska zupa rybna wg Ewy Wachowicz

Ina Garten: Grillowane ziołowe krewetki

Przepis na: Sola z salsą pomidorową wg Ewy Wachowicz

Przepis na: Pstrąg na sposób morski wg Ewy Wachowicz

Czarny Sum – potrawa rybna z programu „Kulinarne podróże z Guyem Fierim”

Halaszle – rybna zupa z karpia. Danie węgierskie na Boże Narodzenie

Łosoś z grilla na warzywnej tortilli z sosem koperkowym
