Przepisy na rybę, krewetki i owoce morza

Smażone steki z tuńczyka z dżemem z chili

Makaron Bavette z owocami morza zapiekany w folii

Pieczony pstrąg z boczkiem

Lazania z dorszem atlantyckim i bazyliowo-kolendrowym pesto

Smażony łosoś z wesołą salsą z mango

Pieczony łosoś z pieprzowo-orzechową salsą

Mule w kremowym sosie z dynią i kiełkami fasoli

Dyniowe curry z mlekiem kokosowym i krewetkami

Pora na rybę – 5 sposobów na niebanalny i zdrowy obiad

Szybkie i łatwe danie: Świeży tuńczyk z białą cebulą i miętą – na zimno

Przepis na: Łosoś w karmelu z kleistym ryżem

Tajska zupa krewetkowa

Przepis na: Pulpeciki z sardynek z rodzynkami

Przepis na: Grillowany szaszłyk z tuńczyka w stylu orientalnym

Przepis na: Tatar z łososia z miodem i musztardą

Szaszłyki z krewetkami i ananasem z dodatkiem z kaparów

Przepis na: Karaibska zupa ziołowa

Przepis na: Dorsz w cieście piwnym

Pieczony na grillu dorsz z suszonymi pomidorami, świeżą bazylią oraz sosem pieprzowym

Filet z okonia morskiego na parze z koprem włoskim, pomarańczami i estragonem

Ravioli z owocami morza oraz warzywami strączkowymi i szpinakiem

Prosty przepis: Pstrąg zapiekany w pomidorach

Przepis na: Rozgrzewająca zupa rybna

Przepis na: Krewetki w sosie z pomidorów i białego wina

Przepis na: Pieczony łosoś Siby

Spaghetti z krewetkami na winie – przepis

Przepis na: Świąteczne śledziki z hiszpańskimi oliwkami

Przepis na: Świąteczny Gravlax z sosem jogurtowo–koperkowym

Wigilijny śledzik z dodatkiem hiszpańskich oliwek
