Przepisy kulinarne ze zdjęciami - proste i sprawdzone

Łatwe danie: Dorada pieczona w soli

Faszerowane papryki na dwa sposoby

Polędwica w winie podana na płatach lasagne z pesto i z fasolką

Naleśniki ze szpinakiem, serem żółtym i sosem serowo – śmietanowym

Gulasz rybny biały z chrustem z Szynki Dojrzewającej

Jagnięcina na naszych stołach

Jak dekorować potrawy?

Jak przyrządzić sos boloński? Przepis na przykładzie tagliatelle alla bolognese

Przepis na: Rosyjski kulebiak z wołowiną

Befsztyk tatarski z polędwicy wołowej z marynowanymi grzybami i piklowaną cebulą

Szybka sałatka z rukoli z gruszkami, orzechami i sosem tzatziki

Czarna fasola dla zdrowia (+przepis na rozgrzewająca zupę!)

Wątróbka drobiowa duszona z cebulą w szynce szwarcwaldzkiej

Udka z wątróbką i rozmarynem

Czekoladowe ciasto serowe z gruszkami

Jesienna kuchnia w wersji light – Krem marchewkowo-buraczkowy z cynamonem

Deser BIRRAMISU z piwem Guinness – czyli klasyk w nowym wydaniu

Przepis na aromatyczny stek w mięcie

Rozgrzewająca zupa serowa ze świeżą pietruszką i grzankami

Azjatyckie przepisy Pascala Brodnickiego: Indyk słodko-kwaśny z gruszkami i z marchewką

Spaghetti z owocami morza

Tagliatelle w delikatnym sosie borowikowym

Cukinia nadziewana mięsem, pomidorami suszonymi i kaparami

Deserek słoiczkowy z chia, sezamem i DAIM MINI

Panzanella – sałatka toskańska

Tortilla w stylu orientalnym – szybko i pysznie (2 przepisy!)

Przepis autorski Pascala Brodnickiego: Mini pulpeciki wołowe z imbirem w sosie sojowo-cytrynowym

Sałata rzymska z grillowanym bakłażanem

Neapolitański przysmak – ciasto ziemniaczane
