Przepisy i dania wegetariańskie

Placki ziemniaczane z ziołami i sosem serowo – cebulowym

TOFU GENERAŁA TSO -Przepis mistrza Ching-He Haung

Dla wegetarian: Blanszowane warzywa z sosem z tahini i czarnym sezamem

Spaghetti z krewetkami na winie – przepis

Ziemniaki pieczone w folii, z czosnkiem i twarogiem

Dla wegetarian: Lasagne z warzywami

Pierogi z pęczakiem, śliwką kalifornijską, bryndzą i świeżym tymiankiem

Bakłażanowe zawijasy po gruzińsku

Dla wegetarian: Nadziewane pomidory

Dla wegetarian: Zapiekanka makaronowa z brokułami

Pikantny jaglany gulasz z czerwoną pastą curry

Gulasz z soczewicy z warzywami – wegetariański przepis

Kasza z grzybami – KUBA

Gołąbki z kaszą gryczaną z grzybami w śmietanie

Wegetariański bigos – smaczny przepis

Dla wegeterian: Pasztet z selera

Dla wegetarian: Brokuły po indyjsku

Ryż w mleku kokosowym z pieczoną dynią

Dla wegetarian: Leczo z bobem

Wegetariański hamburger z warzywami i plastrami kuskusu

Domowe frytki – jak zrobić?

Gofry z rukolą i łososiem wędzonym

Idealne grzybowe risotto

Dla wegetarian: Gotowany kalafior z sosem z sera pleśniowego

Omlet z kolendrą prawie po japońsku

Dla wegetarian: Pęczak ze szparagami, jajem sadzonym i grzybami

Omlet hiszpański z ziemniakami

Fasolowe frittery z ceviche, krewetek i mango

Jak przyrządzić jarmuż – 4 pyszne przepisy
