Przepisy i dania wegetariańskie

Racuszki z krewetkami i jogurtem naturalnym

Quiche z kurkami i świeżym cząbrem

Mini Kokardki z botwiną, kozim serem, boczkiem i orzechami włoskimi

Egzotyczne dania z polskich składników

Dla wegetarian: Gołąbki z bakłażanem

Spaghetti bezglutenowe z krewetkami i jarmużem

Proste danie: Tagliatelle z serowym pesto bazyliowym

Pierogi ze szpinakiem i serem feta

Przepis na wegetariańskie kotleciki z cieciorki

Przepis na naleśniki kokosowe – prosto ze Sri Lanki

Przepis Pascala Brodnickiego: Placuszki warzywne z cukinią, marchwią i ziemniakami w sosie ziołowo-śmietanowym

Łatwe koperty szpinakowe z ciasta francuskiego

Jesienna sałatka z serem morskim i owocami miechunki

Ziemniaczane kuleczki z serem i ziołami

Zielone naleśniki z purée z warzyw!

Wegański pasztet z dyni i soczewicy ze śliwkami kalifornijskimi

Faszerowane papryki na dwa sposoby

Naleśniki ze szpinakiem, serem żółtym i sosem serowo – śmietanowym

Jesienna kuchnia w wersji light – Krem marchewkowo-buraczkowy z cynamonem

Tagliatelle w delikatnym sosie borowikowym

Neapolitański przysmak – ciasto ziemniaczane

Dla wegetarian: Placek z warzywami i pastą z bakłażana

Przepis na: Kopytka jaglane

Oryginalny przepis na: Słodkie barany ziemniaczane z twarogiem i jagodami

Dla wegetarian: Makaron ze szpinakiem, jarmużem i pomidorkami koktajlowymi

Dla wegetarian: Placki ziemniaczane z cukinią i szczypiorkiem

Przepis dla wegetarian: Lekka lasagne ze szpinakiem

Lekka sałatka z grillowanego bakłażana

Sałatka z grillowaną dynią, winogronami i serem brie
