Dania mięsne

Kurczak podsmażany z sezamem, imbirem i soją

Polędwiczka wieprzowa w boczku z makaronem z musem z zielonego groszku

Glazurowany indyk, zielone szparagi, młode ziemniaki, sos ziołowy

Grillowany filet z kaczki z zielonym purée i sosem czosnkowo – ziołowym

Karkówka z grilla z curry i sosem jogurtowym

Pieczona gęś według tradycyjnej receptury

Grillowana karkówka z francuską musztardą i sosem tzatziki

Grillowany rostbef z młodymi warzywami

Pełnoziarniste spaghetti z kokosowym kurczakiem curry

Ostry gulasz wołowy z soją

Pieczony schab ze śliwką oblany sosem majerankowym

Pieczona kaczka z sosem rodzynkowym

Przepis na: Pieczona jagnięcina

Szaszłyki z figami, polędwiczką w rozmarynie i szynką serrano

Kurczak z winogronami

Kotleciki wieprzowe z grzybami – Walentynkowa Rajska Namiętność

Piersi kaczki z tymiankiem, śliwką kalifornijską oraz puree z jabłek, śliwek i selera

Szaszłyki z kurczakiem, dipem z awokado i sosem TABASCO

Warkocz z indyka na młodym szpinaku z sosem piri – piri

Gulasz węgierski z czarnym pieprzem

Bitki z karkówki z cebulą

Pulpety z indyka w sosie pomidorowym

Karkówkowe steki z leśnymi grzybami

Pieczony schab ze śliwką – szybki przepis

Gęś pieczona z jabłkami, majerankiem i sosem sojowym

Szaszłyki z kaczką i figami

Aromatyczna zapiekanka z kurczakiem i dynią

Potrawka z cielęciny

Brytyjski indyk faszerowany mięsem mielonym i szałwią
