Dania mięsne

Rosół orientalny z kolendrą i imbirem oraz kurczak w panierce kokosowej

Kurczak z dynią, suszoną żurawiną i szałwią

Pierś gęsia pieczona w cydrze ze śliwkami kalifornijskimi

Pieczony kurczak z dynią, pomidorami i masłem szałwiowym

Królik w śmietanie na makaronowych wstążkach

Makaron spaghetti z kaczką pieczoną oraz sosem ze słodkiego czerwonego wina

Pierś kaczki w miodowej glazurze z konfiturą cebulową i wiśniami

Pikantny gulasz wołowy

Stek z polędwicy wołowej – „Oscar”

Soczyste steki z karkówki z grzybami leśnymi

Polędwiczki wieprzowe czereśniowo- balsamiczne, młode ziemniaki z koperkiem

Schab z kalafiorem w zielono-filetowej tonacji

Kolorowe szaszłyki z kurczaka ze śliwką kalifornijską

Łatwy domowy kebab z sosem czosnkowym

Meksykański kurczak w sosie mole z czekoladą i chili

Kurczak panierowany w pumperniklu

KRATONG THONG – siekany kurczak z kukurydzą w miseczce z ciasta

T-Bone stek z sosem paprykowym i liśćmi sałat

Pieczeń z antrykotu „au jus” z sosem chrzanowym

Sakiewki ze szpinakiem z piersi kurczaka

Kurczak z mlekiem kokosowym po brazylijsku

Sataye – tajskie szaszłyki z sosem orzechowym

Grillowane steki z rostbefu z Tequill’ą

Zrazy cielęce ze śliwką kalifornijską

Stek wołowy grillowany z glazurą ze śliwek kalifornijskich

Skrzydełka z kurczaka w glazurze kalifornijskiej

Bakłażany faszerowane mięsem z sosem czosnkowo-ziołowym

Ostre szaszłyki wołowe z warzywami

Grillowane hamburgery z indyka „Słoneczna Samba”
