Grillowana cukinia nadziewana serem feta

Grillowana cukinia nadziewana serem fetaGrillowana cukinia nadziewana serem feta:

Grillowana cukinia – czas przygotowania: 20 min, ilość porcji: 4

Składniki:

  • 4 małe cukinie
  • 200 g fety
  • 1 łyżka Suszonych pomidorów z bazylią i czosnkiem Specialite – KAMIS
  • Sól morska w młynku – KAMIS
  • Pieprz młotkowany z kolendrą Specialite – KAMIS
  • 1 łyżeczka przyprawy do grilla Klasycznej – KAMIS

Sposób przyrządzenia:

Cukinię przekrój wzdłuż na pół, wydrąż środek i posiekaj go drobniutko. Dopraw solą i pieprzem. Fetę wymieszaj z pomidorami, dodaj posiekaną cukinię. Całość dopraw do smaku pomidorami suszonymi i przyprawą do grilla klasyczną. Farszem nadziewaj cukinie, piecz na grillu aż ser się rozpuści.

 

Oceń ten artykuł:

1 gwiazdka2 gwiazdki3 gwiazdki4 gwiazdki5 gwiazdek (148 głosów, średnia: 4,53 z 5)
zapisuję głos...
Komentarze
  1. aska2327  1 stycznia 2012 16:10

    brzmi pysznie,musze sprobować

    Odpowiedz
  2. prymusek  3 sierpnia 2013 05:44

    mniam!

    Odpowiedz
  3. malgosia  13 lipca 2016 12:32

    I to naprawdę musi być pyszne, a nie jakaś tam zwykła kielbasa.

    Odpowiedz
  4. J  26 kwietnia 2018 12:38

    lubię i cukinię i fetę więć na pewno spróbuję

    Odpowiedz

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany